Barbro Sjödin Runeborg

Det er mye lettere å få sove siden jeg kom hjem med min CURA-dyne. Tidligere lagde jeg mitt eget “tunge teppe” med en gammel saueskinnspels og Fjällräven vinterjakke.

Jeg har levd et aktivt og rikt liv. Jeg elsker å studere og har totalt 440 universitetspoeng og er en utdannet jounalist og arkeolog. Jeg har bodd og jobbet i Spania og Norge. Nå er jeg pensjonert og på vei hjem til min hjemby Sundsvall via et kortere stopp i Litauen, Jämtland. Jeg har hatt problemer med å sove i mange år. Jeg har sovet forferdelig og har ikke vært i stand til å ligge stille om natten.

Det var da jeg fant ut de positive effektene ved vektdyner. Da jeg så annonsen om CURA, trodde jeg det ville fungere slik som den jeg lagde hjemme, og det gjorde det. Ja, enda bedre fordi CURA vektdyne gir meg fred og hjelper meg til å få en bedre søvn, og jeg føler meg opplagt og klar for dagen.