• Betal med Klarna

    Betal direkte - Splitt - Tøm konto. Betal enkelt og sikkert med Klarnas forskjellige betalingsalternativer.

  • Postnord

    Gratis frakt og rask levering

    Vi sender umiddelbart varer vi har på lager, helt gratis til ditt nærmeste postkontor.

Vektdyner
CURA® Pearl Classic
- nordens mest solgte vektdyne!
Best i test! CURA® Pearl Classic er desidert det nordiske markedets mest solgte vektdyne og passer for alle - ikke bare de som lider av dårlig søvn. Mange av kundene våre setter ganske enkelt pris på Pearls nærende trygghet. Les mer og bestill...
Fr. 1795kr
CURA Cozy
CURA® Cozy
fr. 1895kr
CURA Pearl Eco
CURA® Pearl Eco
fr. 2395kr
CURA Pearl Classic Queen
CURA® Pearl Classic Queen
Dobbelt teppe 200 x 220 cm
fr. 2995kr
CURA® Pearl Classic Long
CURA® Pearl Classic Long
150 x 230 cm + dynetrekk sett
fr. 2795kr
 
Annen
 
 

Vilkår og betingelser

curaofsweden.no drives av:
Fargust AS (orgnr 920 622 429) c/o ECIT AS
Rolfsbuktveien 4A, 1364 Fornebu

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Cura of Sweden AB har bekreftet ordren gjennom en e-post ordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen genereres automatisk i vår database uten manuell gjennomgang. Avtalene er arkivert hos Cura of Sweden AB. Vi inngår bare avtaler med mindreårige hvis vergens samtykke foreligger.

Betalingsalternativer
Klarnas betalingsalternativer brukes hos oss. Faktura, delvis betaling, kortbetaling eller direkte betaling via bank. Utsendte forsendelser belastes! Kostnad 199 SEK Priser: Cura of Sweden AB rapporterer priser inkludert mva til 6%, 12% eller 25% - avhengig av kjøpt vare.

Håndtering / Fakturagebyr:
Bestillinger kan belastes med et ekspedisjonsgebyr. Beløpet avhenger av hvilken betalingsmåte som brukes og oppgis i kassen, før kjøpet er fullført.

Fraktkostnader:
Fraktkostnader rapporteres ved siden av hvert produkt. Cura vektdyne leveres i dag helt uten fraktkostnader for kunden.

ANNEN INFORMASJON:
Kreditt
Hvis du betaler direkte med et kredittkort, gis ingen kredittinformasjon på nettstedet. Hvis du velger å betale med faktura, skjer den vanlige kredittsjekken før kjøpet blir gjennomgått / godkjent i Cura of Sveriges nettbutikk. Kredittkontrollen skjer automatisk, ingen spesifikk kredittforespørsel er registrert. For at fakturakjøp skal godkjennes for deg som person, kreves det at du ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger, og at din deklarerte årlige inntekt når et visst nivå. Kredittinformasjonen blir håndtert av Klarna.

Leveringstid
Normal leveringstid for lagerførte varer er for de fleste varer 2-6 virkedager, etter at vi har mottatt bestillingen. Avvik kan forekomme, men kunngjøres deretter på nettstedet (via pakke søk hos PostNord), via ordrebekreftelsen eller ved at Cura of Sweden kontakter deg via telefon eller e-post. Du har da selvfølgelig rett til å frafalle kjøpet eller endre bestillingen, kontakt oss hvis du ønsker å frafalle kjøpet. Lengre leveringstider for varer som er tilbake-oppført i lokalt lager, informerer vi om via kundeportalen.

Leveringsmåte
Cura of Sweden AB leverer med PostNord. Det vanligste er transportmetoden MyPack Collect, som leveres til nærmeste Postnord-agent i forhold til mottakerens hjemmeadresse

Varsel (SMS og e-post)
Samme dag som pakken din ankommer postkontoret, vil en SMS-varsel bli sendt til mobiltelefonnummeret du har oppgitt. For å innløse bestillingen din, ta med mobiltelefonen til agenten, vis SMS-varslingen og gyldig identifikasjon. MERK! Hvis du oppgir mobiltelefonnummeret ditt, vil du bare bli varslet via SMS og e-post (intet brev blir sendt hjemmet ditt). I dag skjer de fleste varslene på denne måten, og på denne måten bidrar vi alle til et forbedret miljø.

Varslingsbrev
Gjelder når Cura of Sweden ikke har mottatt et gyldig mobiltelefonnummer og leveransen er større eller tyngre enn det som er tillatt innenfor transport alternativet Varubrev. Representanter sender brev til postadressen. Ta med til posten for å løse inn bestillingen din.

Forsinkelse av levering
Hvis det oppstår en leveringsforsinkelse, vil vi varsle via kundeportalen, ordrebekreftelsen eller av Cura of Sweden vil kontakte deg via e-post eller på din telefon. Du som kunde har alltid rett til å kansellere kjøpet i tilfelle forsinkelser ved levering, kontakt oss så snart som mulig hvis du føler at bestillingen din er forsinket. Cura of Sweden jobber alltid for å prøve å løse problemet på en måte som er så bra for kunden som mulig. Imidlertid kan det være spesielle anledninger som gjør det umulig for oss å oppfylle og levere bestillingen din, for eksempel hvis leverandøren vår ikke er i stand til å oppfylle sin forpliktelse overfor oss. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive deg all kompensasjon til kunden angående leveringsforsinkelser.

Delt ordre
Hvis noen av varene du har bestilt har en betydelig lengre leveringstid enn andre varer, kan vi i noen tilfeller dele opp bestillingen. Som kunde trenger du aldri betale mer enn avtalt original forsendelse.

Transportrisiko
Cura of Sweden er ansvarlig for transport risikoen, dvs. risikoen for at produktet blir skadet eller mistet under transport fra vårt lager til deg. Hvis et produkt er skadet under levering / mottak, må kunden umiddelbart kontakte Cura of Sweden ABs kundeservice og ikke pakke ut produktet hvis emballasjen er skadet. Kunden er ansvarlig for skader som oppstår ved returfrakt dersom kunden selv har valgt å returnere et produkt fordi kunden f.eks. angret på kjøpet.

Utsendte ordrer
For alle uinnløste pakker belaster Cura of Sweden AB kunden 199 SEK i gebyrer (i tillegg til retur / håndteringskostnader), større leveranser kan belastes med et høyere beløp. Avgiften tilsvarer de faktiske kostnadene for returfrakt, ekspedisjonsgebyr og håndtering.

Garanti
Cura of Sweden AB selger Cura vektdyner med 3 års garanti. Lagre en faktura eller kvittering for fremtidig bruk av garanti og klagerett (for delvis betaling, må leveringsbrevet lagres). Garantisaker blir med fordel registrert via kundeportalens skjema.

Det er også mulig å sende e-post til service og support for å støtte info@curaofsweden.no.

Returrett
Du har en 90-dagers angrerett for hele CURA-serien. Produktet må ikke pakkes ut (emballasjen må ikke bli ødelagt eller brukt. Dagene med angreretten begynner å telle fra den dagen du mottok / innløst varen. Hvis du angrer på kjøpet, er du ansvarlig for kostnadene for retur og håndtering. Returer og klager blir registrert av kunden via Kundeportalen. Hvis du angrer på kjøpet ditt før leveransen har forlatt lageret vårt, er det en begrenset mulighet til å stoppe leveringen, ettersom mange trinn i vår ordrebehandling foregår automatisk. Du har fremdeles full angrerett - fraktkostnadene tilbake til oss blir ikke kreditert. Alle returneringer belastes 249 Kroner i håndterings- / returgebyr.

Merk! Send aldri leveranser til oss på egen hånd med transportmetoder levert av andre agenter. Vi har ikke muligheten til å innløse disse.

Børser
Ved endring av produkt er kunden ansvarlig for retur frakt kostnader. Hele ordren blir kreditert når returen ankommer vårt lager. En ny ordre må opprettes for ønsket produkt. Produktet må ikke brukes for utskifting for å bli godkjent. Det vil si at emballasjen må være ubrutt. Retur- og håndteringskostnader på 249 SEK belastes kunden for returen.

Klager
Ved klager, uavhengig av type, må Cura of Sweden ABs kundeservice alltid kontaktes - vennligst besøk vår kundeportal. Returhåndtering kan endres avhengig av hvilket produkt kunden ønsker å returnere eller bytte. Returer og klager blir registrert av kunden via Kundeportalen. Besøk vår kundeportal.

Inngått
Eventuelle refusjoner blir gjort direkte tilbake til bankkortet ditt. Hvis du har betalt på en annen måte, vil pengene dine bli overført til din bankkonto, personlige konto eller bankgirokonto på tredjeplass via en revisjonsvarsel. Refusjonen skjer normalt innen 10 virkedager fra det tidspunktet vi har mottatt og godkjent returen din.

Hva sier fjernsalgsloven?
Les mer på www.konsumentverket.se for fullstendig informasjon om fjernsalgsloven.

Personvern

Hvem er vi
Nettadressen vår er: https://curaofsweden.no.
HVILKE PERSONLIGE DATA VI HENTER OG HVORFOR VI SAMLER DEM
Kontakt skjema
Vi har på vår hjemmeside et skjema som du kan fylle ut for å kontakte oss og sende en melding. Her kan du stille spørsmål om serien eller legge igjen tilbakemeldinger om nettstedet eller et produkt. Vi lagrer denne informasjonen for fremtidig utvikling og forbedring av nettstedet / produktet, samt utvikling av nye produkter.

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi informasjonen som vises i kommentar skjemaet, så vel som besøkendes IP-adresse og brukeragentstreng for å oppdage spam-meldinger.

En anonymisert linje opprettet basert på din e-postadresse (også kalt en hashverdi) kan sendes til Gravatar-tjenesten for å avgjøre om du er registrert der. Personvernreglene for Gravatar-tjenesten er tilgjengelige på https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vises profilbildet ditt offentlig sammen med kommentaren din.

Du kan også registrere deg som frivillig til å være en av våre presenterte fornøyde kunder (se kunder fortelle, på første side). I så fall lagrer vi kontaktinformasjonen din i opptil 1 år, med mindre du velger å trekke tilbake ditt samtykke tidligere.

Vi renser våre registre i samsvar med gjeldende regelverk. Vi lagrer imidlertid personopplysninger i tilfeller der loven krever det.

Informasjonskapsler Hvis du legger igjen en kommentar på hjemmesiden vår, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettadresse i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut denne informasjonen igjen neste gang du skriver en kommentar. Disse informasjonskapslene er gyldige i ett år.

Hvis du har en konto og logger deg på dette nettstedet, oppretter vi en midlertidig cookie-fil for å sjekke om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon og forsvinner når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, vil vi også lage flere informasjonskapsler for å lagre informasjon om påloggingen og valgene dine for utforming av skjermoppsettet. Påloggings cookies er gyldige i to dager, og informasjonskapsler for layout valg er gyldige i ett år. Hvis du krysser av for "Husk meg", blir cookien din værende i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, blir innloggings cookiene slettet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om besøkende hadde besøkt det andre nettstedet. Noen av tredjepartsnettstedene vi jobber med er Google og Facebook.

Disse nettstedene kan samle informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjepart og overvåke interaksjonen din med nevnte innebygde innhold, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på nettstedet i spørsmål.

Analyse
Informasjon om kjøpers kjønn og alder, valg av produkt og eventuelle kommentarer; vil bli analysert av de som er ansvarlige for markedsføring og produktutvikling, og danner grunnlaget for fremtidig produktutvikling og markedsføringskampanjer.

Hvem vi deler dataene dine med
Vi deler ikke dataene dine med noen andre. Imidlertid samarbeider vi med tredjeparts nettsteder, for eksempel Google og Facebook, der vi legger ut informasjon om produkter og kampanjer. Disse nettstedene kan samle informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjepart og overvåke interaksjonen din med nevnte innebygde innhold, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på nettstedet i spørsmål.

Hvor lenge vi oppbevarer informasjonen din
Hvis du skriver en kommentar, vil kommentaren og metadataene bli lagret på ubestemt tid. Hvis du bestiller en vare, lagrer vi kontaktinformasjonen din i opptil 1 år.

Vi renser våre registre i samsvar med gjeldende regelverk. Vi lagrer imidlertid personopplysninger i tilfeller der loven krever det.

Hvilke rettigheter har du til dataene dine
Hvis du har bestilt et produkt eller har skrevet kommentarer på dette nettstedet, kan du be om en eksportfil med den personlige informasjonen vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke informasjon som vi må lagre til administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender informasjonen din
Kommentarer fra besøkende kan sjekkes via en automatisert spamdeteksjonstjeneste.

Din kontaktinformasjon
Vi lagrer kontaktinformasjonen din i opptil 1 år, med mindre du ber om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg.

Vi renser våre registre i samsvar med gjeldende regelverk. Vi lagrer imidlertid personopplysninger i tilfeller der loven krever det.

MER INFORMASJON
Kreditt
Hvis du betaler direkte med et kredittkort, gis ingen kredittinformasjon på nettstedet. Hvis du velger å betale med faktura, skjer den vanlige kredittsjekken før kjøpet blir gjennomgått / godkjent i Cura of Sveriges nettbutikk. Kredittkontrollen skjer automatisk, ingen spesifikk kredittforespørsel er registrert. For at fakturakjøp skal godkjennes for deg som person, kreves det at du ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger, og at din deklarerte årlige inntekt når et visst nivå. Kredittinformasjonen blir håndtert av Klarna.

Hvordan vi beskytter informasjonen din
Nettstedene våre bruker SSL for å sikre nettstedene våre. Vi krypterer all informasjon vi samler inn, og gjennomgår våre partnere for å sikre at de overholder reglene i GDPR.

Hvilke prosedyrer har vi for å unngå datalekkasjer
Vi krypterer all informasjon vi samler inn.

Fra hvilke eksterne parter vi mottar data
Ved kreditt rapport mottar vi data fra Klarna, som håndterer kreditt rapporten. Dataene de gir oss er om du er godkjent som fakturakunde eller ikke.

Hvilken automatisert beslutningstaking og / eller profilskaping vi gjennomfører hos brukerne våre
Når du legger inn en ordre, opprettes et kundebilde i vårt register. Du får tildelt et kundenummer som du kan bruke til neste kjøp.