Våre fantastiske kunder forteller oss

Vi er veldig glade for alle som kontakter oss med tilbakemeldinger, synspunkter og kommentarer om produktene våre.
Vil du også dele opplevelsene dine? Vi belønner deg som legger igjen en uttalelse med navn og bilde med en
rabattkod på 20% å bruke i vår e-butikk.
Send inn din tilbakemelding!

”Ingen av oss har virkelig hatt søvnproblemer, men vi prøvde CURA-dynen av ren nysgjerrighet. Vi ble virkelig overrasket da vi følte hvor mye mer uthvilt vi følte oss uten å sove lenger av den grunn..”

Anders forteller at han også kjøpte et teppe til moren som hadde store søvnproblemer i mange år:
”Hun er veldig fornøyd med dynen og sover nå godt alle netter, og tenker at de fleste vil forbedre søvnkvaliteten betydelig ved hjelp av dynen. Vi trodde det ville være veldig varmt, men de er faktisk kjøligere enn våre forrige dyner.”

Anders och Anette

”Jeg har MS og dermed mye kribling i beina. Jeg sover mye bedre med vektdynen. Prikkingen i beina forsvinner ikke helt, men med teppet blir det litt roligere. Jeg våkner om natten, men ikke så mange ganger som før.”

Ann-Christin Gundersen Nilsson

”Jeg har hatt vanskelig for å sove lenge på grunn av stress, angst og bekymring. Jeg lå og vridde om kveldene og våknet lett om natten. De få timene jeg sov gjorde at jeg alltid våknet med hodepine; ingen fin måte å starte dagen på!

En venn tok kontakt med meg og spurte om jeg ville prøve en vektdyne. Jeg hadde hørt om disse før, men aldri prøvd. Allerede den første natten klarte jeg å måle lengre og jevnere søvn intervaller. Jeg var litt bekymret for at dynen skulle føles for varm på kroppen, men til tross for vekten, tror jeg ikke det blir varmt på samme måte som en vanlig dyne.

Nå har jeg brukt vektdynen en stund og det er en veldig hyggelig overraskelse! Jeg sover mye bedre, føler meg avslappet om morgenen og er ikke så sliten. Vektdynen har også hjulpet med min kroniske hodepine som nå er borte. Jeg vil virkelig anbefale alle med søvnproblemer å prøve en vektdyne!”

Anna Falk
Førskolelærer

”Jeg fikk perle-dynen som julegave fra mannen min. Nå for tiden sover jeg som en gudinne! Jeg er virkelig super fornøyd med produktet deres og håper at flere velger å kjøpe og prøve en dyne. Jeg jobber som servitør på Scandic Star Sollentuna og er på farten hele tiden. Søvn og bedring er utrolig viktig for meg.”

Anna Paulsson
44 år
Servitør på Scandic Star

”Jeg pleide å ha en dyp søvn på bare 40-50 minutter per natt, noe som er for lite. Jeg klarte å måle en tredobling av den tiden med vektdynen, helt fantastisk! Jeg har alltid hatt vanskelig for å sovne om natten, men det ble også mye bedre. Jeg la også merke til at hjertebankene mine, som jeg hadde problemer med før, heller ikke er så hyppige. Det har i grunn stoppet helt opp!”

Anna-Stina Andersson
Ambulansesykepleier

”Arbeidets stress betyr at jeg noen ganger sover dårlig. Med min vektdyne fra CURA, får jeg hvile raskere og har økt dyp søvn. Jeg føler meg bedre og gladere når jeg våkner!”

Ayan Dalal
Jordmor

”Fantastisk dyne! Sover bedre og våkner uthvilt. Jeg liker å kose meg under det når jeg ser på TV, det er fint og beroligende med vekten som omslutter kroppen.”

Benita Degermo
45 år

”Hva er hemmeligheten med å kunne jobbe om natten når man er 70 år? Ta vare på deg selv. Unn deg selv et spa noen ganger. Men det beste: bruk CURA-dynen når du sover, det gjør jeg! Dagens aktiviteter går som en dans. Helt fantastisk at jeg kjøpte denne dynen. Nå sover jeg godt!”

Britt-Inger Bergqvist Pettersson
70 år
Assisterende sykepleier

”Siden yrket mitt innebærer noe nattarbeid og tre-skiftarbeid, har jeg sovet dårlig i lang tid. Da jeg prøvde vektdynen for første gang, føltes det som en trygg favn! Nå for tiden er jeg mer uthvilt, mer våken og lykkeligere.

Jeg hadde hørt om vektdyner før gjennom kolleger på BUP der vektdynene brukes med veldig god effekt på barn med nevropsykiatriske diagnoser. ”

Catharina Åström
Jordmor

“Tenk at en dyne kan utgjøre en så stor forskjell! Følelsen av velvære kom på en gang, og allerede de første minuttene etter at jeg la meg under CURA-dynen kjente jeg hvordan det omfavnet meg og gjorde meg søvnig. Jeg våknet med et smil.”

Christina Brännström
Controller

”Jeg kjøpte CURA-dynen for å prøve og ble så positiv over at det fungerer! Jeg anbefaler virkelig andre å prøve!”

Dan Pettersson
62 år

”Før jeg brukte denne dynen, sov jeg dårlig og snudde meg mye rundt. Men etter at jeg brukte dynen, sover jeg godt hele natten, snur meg ikke like mye og våkner ofte uthvilt. Jeg angrer absolutt ikke på dette kjøpet, dynen er verdt hver krone!”

Frida Bäck
32 år
Arbeidssøker

”Jeg har hatt søvnproblemer i 10 år og også i forhold til vekttap. Jeg har fått foreskrevet sovepiller, men det har ikke føltes bra for meg å måtte ta disse. En lørdag skulle jeg ta buss og tog, så jeg kjøpte en kveldsavis og det var en annonse og informasjon om vektdyner, så bestemte jeg meg for å bestille et teppe fra Cura. “Det er verdt et forsøk,” tenkte jeg. Jeg var skeptisk da jeg la meg, men ……. Jeg har ikke sovet så godt de siste årene som jeg gjør nå! Har også fått en kollega til å prøve, hun er også superglad. Jeg har bare positivt å si om dynen! ”

Gun Gustafsson

”Jeg fikk vektdynen min som julegave og er fremdeles veldig glad fordi jeg sover bedre og dypere. Jeg har flere som har kontaktet meg og spør mer om dynen. Kan virkelig anbefale CURA-dynen!”

Helena Dalin
44 år
Hode Indal

”CURA-dynen min er den beste gaven jeg noensinne har fått! Det får meg til å lengte etter sengen og der får jeg ro og god hvile med en “klem” av vektdynen min”

Ingela Söderlund
66 år
Fd. mental omsorg

”Veldig fin dyne! Jeg føler at søvnkvaliteten min har blitt bedre. Nå for tiden kan jeg ikke sove med en vanlig dyne. Takk for hjelpen med bedre søvn!”

Jeanette Carlén
49 år
Lagerarbeider

”Jeg er så takknemlig for at denne fantastiske dynen kom inn i livet mitt, helt magisk! Jeg har hatt store søvnproblemer i 5-6 år på grunn av stress, noe som har gjort at jeg våkner ofte. Siden jeg begynte å sove med CURA-dynen, sover jeg som en prinsesse og våkner mye
sjeldnere. Sønnen min, som har ADHD, sover rastløst og også han er veldig fornøyd med dynen.”

Jenny Jansson
Jordmor

”Søvn er veldig viktig for meg. Jeg har tidligere hatt problemer med å sove hele natten og våknet flere ganger, noen ganger så ofte som hver time. Med den fantastiske CURA-dynen sover jeg mye dypere og det hender til og med at jeg våkner på samme måte som jeg sovnet = den ultimate søvnen! Jeg er rett og slett så fornøyd med dynen. Mitt råd til alle som har problemer med å sove er å prøve en CURA-dyne. Gi det noen dager, det tar litt tid å bli vant til vekten.”

Johanna Olsson
30 år
Selger

”For meg har CURA-dynen vært en god hjelp! Jeg har hatt vanskelig for å få hvile og sove, og siden jeg jobber turnus, må jeg kunne sove når jeg får muligheten.

Jeg sover nå betydelig mye bedre, våkner mer uthvilt og føler at skiftet føles lettere. Jeg har mer energi og større ro i kroppen. ”

Jörgen Carlsén
Skiftarbeidere

”Jeg er veldig fornøyd med vektdynen min! Jeg har snart brukt dynen i en uke, og søvnen blir bedre og bedre!”

Josefin Pommer
40 år
Førskolelærer

”Etter å ha født 4 barn tett har jeg ikke sovet mange netter på rad på lenge.

Nå sover jeg som en tømmerstokk med CURA-dynen, og hvis jeg våkner om natten er det lettere å sovne igjen.”

Julia Liljekvist
Jordmor

”Jeg har aldri lidd av store søvnproblemer, bortsett fra at jeg kanskje sover for lite. Som selvstendig næringsdrivende der hverdagen kan gå galt 180 ganger, har du behov for god søvn.

Jeg og hele familien er positivt overrasket over vektdynen fra CURA! Barna synes det er veldig koselig å bruke det, og de roer seg raskere på kveldstid. CURA-dynen er virkelig et flott produkt som mange kan bli hjulpet av.”

Kent Olsson
Revisor

”Kjøpte en dyne på 11 kilo og det fungerer perfekt! Min funksjonshemmede datter (voksen) har en 8 kilos dyne og fungerer godt med det!”

Leena Gustafsson
62 år
Relativ ansatt

”Jeg har hatt store søvnproblemer i mange år og ble vant til å ikke sove mer enn 5-6 timer om natten. Har tenkt at ‘du må leve med det’. Jeg er nå pensjonist, men har tidligere jobbet som ergoterapeut. Jeg visste om dyner før da jeg leste et essay om fordelene med dyner på jobben.

Jeg tenkte allerede på å skaffe meg en vektdyne, men så da at de koster 8000 kroner. Jeg syntes det var for dyrt. Da jeg så annonsen i PRO om CURA-dynen til en fantastisk pris slo jeg til, en beslutning jeg ikke har angret på. Plutselig kan jeg sove syv timer og mer per natt, noe som var umulig før. Etter mitt råd har flere i familien løst søvnproblemene sine med CURA-dynen.”

Lotta Eriksson
Pensjonist

”Det beste med dynen er at jeg ligger stille, blir mer avslappet når jeg ikke vrir meg og snur hele tiden. Jeg sover mye bedre! Hjernen tilpasser seg trolig til å ligge stille, noe jeg vanligvis har problemer med. Flott å ‘grave seg inn’!”

Madeleine Lindmark
61 år
syk Senior

”Jeg fikk prøve en CURA-dyne og ble umiddelbart forelsket! Jeg husker at jeg umiddelbart opplevde “innhyllingsfølelsen” på en positiv måte; det føltes som om noen holdt rundt meg!

Når jeg bruker CURA-teppet mitt, føler jeg meg rolig. Jeg har i en tid sovet ganske dårlig og snudd meg mye om nettene. Nå sover jeg bedre og tryggere. Jeg bruker CURA Pearl og føler at den holder en god temperatur. Det blir ikke for varmt når du legger deg. Sønnen min elsker også CURA-dynen; så mye at jeg nå står uten min egen dyne!”

Madelen Engström
Personlig assistent

”Når du jobber om natten, er det viktig å sove om dagen. Jeg er veldig fornøyd med CURA-dynen. Hurra for CURA!”

Majbritt Nielsen
54 år
Jobber i geriatrisk behandling

“Før snudde jeg meg rundt som en propell i sengen om natten. Med CURA-teppet, roer jeg meg raskere og opplever at jeg våkner mer uthvilt.

Nå for tiden unngår jeg også laken som pølser og beveger seg! ”

Malin Engström
Personlig assistent

“Beste investering på lenge!”

Maria Lindberg

“Jeg kjøpte CURA Pearl til datteren min som har vanskeligheter med å sove. Fra den første natten sover hun hele natten, og hun sier det føles som om hun blir klemt gjennom natten.”

Marie Eriksson

”Jeg elsker virkelig Pearl-dynene mine! Nå for tiden sover jeg som en tømmerstokk, men det tok omtrent en uke å bli vant til den. Jeg kan virkelig anbefale å bruke en vektdyne!”

Marie-Louise Bjärstedt

”Jeg hater når Facebook blir en flyer og faller vanligvis aldri for deres lokking, men når det gjelder vektdynen gjorde jeg et unntak. Jeg husket hvordan bestemoren min la to tunge fille-tepper på dynen min da jeg var liten. Det var sannsynligvis mest fordi jeg ikke ville fryse i hjel
i vinternatten, og fikk meg til å ligge stille hele natten for ikke å havne utenfor det oppvarmede området. Nå har jeg sovet godt under vektdynen i tre netter. Kroppen husker! Og motsatt av en sovepille, er den helt uten bivirkninger.”

Svea Margareta Burman
80 år
Pensjonert videregående foreleser

”Jeg har hatt søvnproblemer så lenge jeg kan huske. Med CURA-dynen tar det bare noen minutter før jeg sovner!”

Sven Stigart

”Etter tre måneder med CURA-dynen, er jeg fremdeles like glad og sover godt hver natt.”

Thérèse Pramberg
63 år
Nestleder førskoledirektør

”Før jeg begynte å bruke vektdynen hadde jeg vanskelig for å slappe av, og jeg hadde også flere oppvåkninger per natt. Jeg føler at jeg sover dypere nå og kan takle bedre arbeid, trening og familieliv.”

Victoria Sohlin
Sykepleier

”For meg var en god natts søvn lenge ansett som en luksusopplevelse. Jeg fikk mye angst på grunn av utmattelsesdepresjon. Allerede den første natten med CURA-dynen min sov jeg litt over åtte timer og opplevde fred og lettelse.”

Markus Hägglund
30 år
DJ

Jeg elsker 10-kilos dynen. Til sommeren bytter jeg til 6-kilos dynen. Jeg er glad for å sove godt.

Ann-Louise King
66
Pensjonist

Vektdynen er mitt beste kjøp noensinne! Har ikke sovet så godt på 22 år. Jeg elsker dynen min og lengter etter å legge meg!

Anja Jakobsson

Allerede den første natten merket jeg en stor forbedring i søvnkvaliteten min og sov som en prinsesse. Vil aldri gå tilbake til den vanlige dynen!

Anitha Wretling
60+
Kommunikasjon

Fordi jeg lider av fibromyalgi, har jeg vanskelig for å slappe av og sovne. Med CURA-dynen sovner jeg raskere og blir mer uthvilt. Herlig!

Ulrika Åhlén
42
Studentassistent

Send inn tilbakemelding:

Required

Hva er fornavnet ditt?
Hvor gammel er du?
Vi vil gjerne vite hva du jobber med
Hvordan opplever du CURAs produkter? Sover du bedre? Er det lettere å slappe av? Fortell oss gjerne om dine opplevelser!
Skriv inn e-postadressen din. E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.
Legg gjerne igjen stjernevurderingen din, 1 til 5!