Bedre søvn og deiligere netter med riktig pute

En pute er ikke bare en pute...

Med hundrevis av puter på markedet, kan det være vanskelig å velge en som føles riktig for deg. Før du tar en beslutning, kan det være nyttig å ha en viss forståelse av hva som bestemmer kvaliteten på en pute. Vi snakker om et produkt som bokstavelig talt vil støtte hodet ditt i omtrent en tredjedel av livet ditt. Og en pute er ikke bare en pute.
Hva er definisjonen av et godt pute?
Det er selvfølgelig ikke noe klart svar på dette spørsmålet. Imidlertid er det noen aspekter ved en pute som vi alle er enige om er viktige for å bestemme kvaliteten. Her er egenskapene vi tar i betraktning når vi designer og tester putene våre:

 • Støtten - Alle putene våre har justerbar høyde. På den måten er du garantert riktig nivå av støtte for dine behov.
 • Overflaten - Vi tilbyr putetrekk laget av tekstiler av høy kvalitet som skaper en god overflate for brukeren å hvile hodet mot.
 • Holdbarhet - Alle putene våre bruker nyprodusert fylling av høy kvalitet som varer i mange år. Som en forsikring gir vi 5 års funksjonsgaranti.
 • Komfort - Minneskum, dunlignende fylling eller naturlig latex? For å tilfredsstille dine individuelle behov tilbyr vi puter med forskjellige fyllmaterialer.
 • Sikkerhet - Før vi lanserer et produkt, krever vi at leverandøren vår innhenter spesifikke sertifikater som sikrer at våre høye sikkerhetsstandarder blir oppfylt.
 • Putene ankommer høsten 2020
  Våre nye produkter vil være tilgjengelig for bestilling høsten 2020.
  Image

  CURA® Hybrid

  CURA® Hybrid kombinerer de mest ettertraktede funksjonene en pute kan tilby. Denne puten tilbyr mest og passer de fleste!
  MINNESKUM MED KJØLEFIBER
  Den ene siden av puten består av høykvalitets, trykkavlastende minneskum behandlet med kjølegel. Dette i kombinasjon med et ytre stoff av myk, fukttransporterende Tencel™ blandet med kjølefiber gir en behagelig kjøleeffekt.
  MINNESKUM MED KJØLEFIBER
  Den ene siden av puten består av høykvalitets, trykkavlastende minneskum behandlet med kjølegel. Dette i kombinasjon med et ytre stoff av myk, fukttransporterende Tencel ™ blandet med kjølefiber gir en behagelig kjøleeffekt.
  JUSTERBAR HØYDE
  Støttenivået til en pute er avgjørende for å oppnå behagelig søvn, og forskjellige soveposisjoner krever forskjellige nivåer av støtte. Av denne grunn har vi valgt å legge til en avtagbar puteinnsats midt på puten.

  CURA® Dreamy

  CURA® Dreamy er designet med fokus på detaljer for å støtte dyp og behagelig søvn. Med middels fasthet, god pusteevne og justerbar høyde, er CURA® Dreamy et utmerket putevalg for de fleste.
  NATURLATEX
  Naturlig latex er laget av saften fra hevea brasiliensis-treet og blir ofte omtalt som det mest miljøvennlige skummaterialet. Naturlig latex er også kjent for sin enestående pusteevne, myke myke, lange holdbarhet og trykkavlastende egenskaper.
  UTVIKLET FOR BALANSE
  Vår kraftige, strimlede naturlige latex har den perfekte balansen mellom komfort og støtte. Teksturen på stripene gjør at puten beholder formen, slik at brukeren kan tilpasse puten til deres behov.
  Nøyaktig riktig støtte
  Putens indre deksel er utstyrt med glidelås slik at brukeren kan fjerne eller fylle på. På denne måten kan putens høyde justeres slik at den passer til den enkeltes unike størrelse og soveposisjon.

  Image
  Image

  Sovemaske

  Lys er det viktigste signalet for å sette vår døgnrytme. Det forteller hjernen vår at den skal slutte å frigjøre søvnhormonet melatonin, og å begynne å frigjøre våkningshormonet kortisol. Dette er akkurat det vi trenger om morgenen, da det får oss til å føle oss uthvilt og klare til å ta dagens utfordringer. Men når natten kommer, vil vi ha motsatt effekt. Da er mørket vår beste venn.
  CURA® VEKTET SOVEMASK
  Dette er en vanlig, lett sovemaske med et naturlig og eksklusivt satengstoff fra Tencel™. Med et høyt antall tråder på 400 er dette stoffet mykt som silke av høy kvalitet. Den har også fenomenal pusteevne og er både holdbar og miljøvennlig.