Sengetøy i de beste materialene som naturen har å tilby

Sengetøyet vårt

Å føle seg komfortabel, holde seg tørr og opprettholde en stabil kroppstemperatur gjennom natten er avgjørende forhold for å oppnå god søvn. Av den grunn er stoffene som brukes i sengetøyet ditt viktigere enn mange tror.

Vi jobber med naturlige tekstiler av høy kvalitet basert på gammel visdom og fremgangen som har kommet det siste århundre innen tekstil innovasjon for å skape en best mulig funksjon. Når det gjelder sengetøy, har naturen mye å tilby. Enten du leter etter høy kvalitet til lave priser eller luksusalternativer som tilbyr høyest mulig funksjon, har naturen noe for deg.
SPESIAL DESIGN FOR CURAS VEKTDYNER
Dynetrekkene våre er spesialdesignet for CURAs vektdyner i størrelse 150 x 210 cm (enkel) og 200 x 220 cm (dobbel). Inni dynetrekket finner du festesnorene der du binder vektdynen for å forhindre at dynen glir rundt i dynetrekket. Se detaljerte instruksjoner her.
Sengetøy kommer i løpet av høsten 2020
Våre nye sengeprodukter vil være tilgjengelig for bestilling høsten 2020.
Image

Sengetøy i bomull

Bomull er laget av naturlige fibre fra bomullsplanten, og anses av mange å være et standard valg for sengetøy. Etter å ha blitt brukt til stoffproduksjon i minst 7000 år, er det trygt å si at bomull har stått tidens test. Selv om det i de fleste henseender ikke fungerer like bra som Tencel ™ eller bambus, har bomullsstoffet vårt en myk følelse og imponerende pusteevne. Det har også fordelen at det er et relativt billig alternativ.
Tilgjengelig som:
 • Sett med dynetrekk og putetrekk.
 • Enkelt og dobbelt størrelse.


 • Sengetøy i bambus

  Bambusstoff er laget av cellulose fra bambustrær. Det er et slitesterkt, mykt og avkjølende stoff, men er kanskje mest kjent for sin gode evne til å absorbere fuktighet. Bambusstoff har små hull mellom fibrene, noe som forbedrer ventilasjonen og gir en temperaturregulerende effekt. Når du er varm, kjøler stoffet og når du er kald, varmer det opp. Det er også naturlig antibakterielt og allergivennlig.
  Tilgjengelig som:
 • Sett med dynetrekk og putetrekk.
 • Enkelt og dobbelt størrelse.


 • Image
  Image

  Sengetøy i Tencel™

  Tencel™ er laget av cellulose fra eukalyptustrær, og er et veldig miljøvennlig alternativ. Den har en utrolig myk følelse, er veldig holdbar og gir enestående fuktighetsregulering. Produksjonen av Tencel™ bruker en lukket sløyfeprosess, kalt REFIBRA™, der 99% av alle kjemiske løsemidler blir gjenbrukt.

  Du vil sannsynligvis ikke finne et naturlig alternativ som er bedre enn Tencel™ når det gjelder komfort, funksjon og holdbarhet.
  Tilgjengelig som:
 • Sett med dynetrekk og putetrekk.
 • Enkelt og dobbelt størrelse.