Våre kunder forteller

Vil du dele?

Vi vil gjerne vite hva du synes om vår vektdyne og hvilken effekt du føler at du har av den. Vennligst send oss en e-post for videre kontakt.

Vektdyne mot søvnproblemer, stress, angst og uro.
Anna Falk

39 år, barneskolelærer i Krokom

I lang tid har jeg hatt problemer med å sove på grunn av stress, uro og angst. Jeg lå og vred meg på kveldene og våknet ofte om natten. De få timene jeg sov, gjorde at jeg alltid våknet med hodepine -  ingen fin måte å starte dagen på! En venn hørte om mine...


Les mer
Cura tyngdedyne gjør deg søvnig.
Christina Brännström

Export Control Manager, Kiruna

Tenk at en dyne kan gjøre så stor forskjell! Følelsen av velbehag kom med en gang, og allerede de første minuttene etter at jeg lå under CURA dynen følte jeg hvordan det omfavnet meg og gjorde meg søvnig. Jeg våknet med et smil.

Vektdyne til barn og småbarnsforeldre
Jessica Nilsson

Fødselspermisjon, Søderhamn.

"Som småbarnsforeldre vet vi hvordan det er. Utallige søvnløse netter og stressende dager. Jeg ble tipset av en venn om å teste en vektdyne for å sove bedre. Nå har jeg til og med kjøpt egne dyner til barna!"

Søvnproblemer og nattevakt, prøv Cura vektdyner
Jörgen Carlsén

27 år, skiftarbeider, Sundsvall

CURA-dynen har hjulpet meg mye! Jeg har hatt problemer med å sove, og siden jeg jobber skift, må jeg sove når jeg har muligheten. Jeg sover mye mye bedre, våkner opp og føler at skiftet er lettere. Jeg har mer energi og en større ro i kroppen min.

Vektdyne mot trygg og god søvn.
Madelen Engström

36 år, Personlig assistent i Sundsvall

Jeg fikk prøve et CURA-dyne og ble veldig overrasket! Jeg husker at jeg umiddelbart følte den omfangende følelsen på en positiv måte. Det føltes som om noen holdt meg! Når jeg bruker min CURA-dyne...


Les mer
Urolig søvn? Curas spesialdyner gir mere ro og raskere innsovning.
Malin Engström

Tidligere har jeg snurret rundt som en propell i seng om natten. Med CURA-dynen kommer jeg til ro raskere og føler meg mer uthvilt om morgenen.

For lite søvn - en vektdyne hjelper mot søvnproblemer
Lotta Eriksson

66 år, Örebro

Jeg har hatt store søvnproblemer i mange år og pleide å ikke sove mer enn 5-6 timer om natten. Har tenkt at “det får man bare leve med”. Jeg er for tiden pensjonist, men jeg har tidligere jobbet som ergoterapeut. Jeg kjente til vektdynen fra...


Les mer
Det er viktig med nok søvn og en vektdyne gir bedre søvnkvalitet
Kent Olsson

50 år, Revisor, Sundsvall

Jeg har aldri hatt noen store søvnproblemer, unntatt det faktum at jeg sover for lite. Som selvstendig næringsdrivende, hvor hverdagen går i 110 hele tiden, trenger du god søvn. Meg og hele familien ble...


Les mer
Utmattelses depresjon og hvordan Cura vektdyner kan hjelpe
Markus Hägglund

Discjockey, Sundsvall

"For meg var det å få en god natts søvn å bli ansett som en luksusopplevelse. Jeg slet med mye bekymring på grunn av utmattelses-depresjon. Allerede den første natten med min CURA-dyne sov jeg i mer enn åtte timer og opplevde fred og lettelse."

Tunge tepper og dyner fra Cura
Barbro Sjödin Runeborg

Det er mye lettere å få sove siden jeg kom hjem med min CURA-dyne. Tidligere lagde jeg mitt eget “tunge teppe” med en gammel saueskinnspels og Fjällräven vinterjakke.

Jeg har levd et aktivt og rikt liv. Jeg elsker å studere og har totalt 440 universitetspoeng og er en utdannet jounalist og...


Les mer